Welkom bij Floorstyling

Professionele in eikenhouten Vloeren in de regio van Wolvega

Bent u op zoek naar parket vloeren van echt hout voor uw ruimte of bedrijf? Bij floorstyling in drachten vindt u een uitgebreide collectie eiken houten vloeren geschikt voor beton vloeren van topkwaliteit. 

Onze eikenhouten Vloeren “zijn niet alleen duurzaam,” maar ook betaalbaar.

Op zoek naar parket vloeren van echt hout in Wolvega?
Ervaar de beste en service van Floorstyling!

Maak snel een afspraak of vraag een offerte aan!

Hier kunt u foto’s en extra informatie toevoegen. Dit geeft ons meer duidelijkheid om een betere prijsindicatie te geven.

Onze showroom

Floorstyling is uw vertrouwde partner voor eikenhouten Vloeren. Met jarenlange ervaring en een passie voor vakmanschap, leveren wij eikenhouten Vloeren die past bij elk woning. Floorstyling staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

In onze showroom hebben wij een brede collectie eikenhouten Vloeren. Deze kunnen wij installeren bij jou in de buurt.

Kom langs in onze showroom in Drachten om onze collectie te bekijken en inspiratie op te doen. Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur.

Kom langs in onze showroom

eikenhouten Vloeren Installeren: Een korte gids

Het installeren van eikenhouten Vloeren is een waardevolle toevoeging aan uw huis, waarbij een warme en natuurlijke uitstraling wordt gecreëerd. Het proces begint met een goede voorbereiding van de ondervloer. Deze moet schoon, droog en vlak zijn om een stabiele basis te bieden.

Stap 1: Voorbereiding van een eikenhouten Vloeren Meet uw woning nauwkeurig op om de benodigde hoeveelheid m2 te bepalen. Laat het hout acclimatiseren in de ruimte waar het geïnstalleerd wordt, ongeveer 24 uur voor de installatie.

Stap 2: Installatie Begin met het leggen van een onderlaag voor extra isolatie en geluiddemping. Leg de eerste rij planken langs de langste muur, met een kleine uitzettingsvoeg van ongeveer 10-15 mm. Gebruik afstandhouders om deze ruimte te behouden. Zorg ervoor dat de planken goed op hun plaats klikken of vastgenageld worden.

Stap 3: Afsluiten Zaag de laatste rij planken op maat en installeer ze met dezelfde uitzettingsvoeg. Verwijder de afstandhouders en plaats de plinten om de ruimte langs de muren af te dekken.

Stap 4: Afwerking van je eikenhouten Vloeren Reinig de vloer grondig en breng indien nodig een beschermende afwerking aan, zoals lak of olie. Dit verlengt de levensduur van de vloer en verbetert de uitstraling.

Met deze stappen kunt u zelf eikenhouten Vloeren vloer installeren, of u kunt ervoor kiezen een professional in te schakelen voor een perfect resultaat. eikenhouten Vloeren voegen niet alleen esthetische waarde toe aan uw huis, maar zijn ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Onze kleuren Eikenhouten vloeren Bekijk alle kleuren en kleuropties die we bieden. Bent u op zoek naar een unieke kleur…

Onze projecten Hier vindt u voorbeelden van onze projecten, gereed en in uitvoering. Weet u al wat u wil, we…

Renovatie Uw vloer laten repareren of uw vloer in zijn geheel opnieuw laten schuren? Het schuren van een vloer is…

Vloerverwarming Wilt u uw houten vloer combineren met vloerverwarming? Dat kan dankzij Multiplank! Deze bestaat uit toplagen op een berken…

Wij produceren ook elke kleur op maat!

Onze standaardkleuren

Projecten

Bij Floorstyling zijn we trots op onze diverse succesvolle projecten. Van particuliere woningen tot commerciële ruimtes, wij leveren maatwerk voor elke vloerbehoefte. Onze eikenhouten vloeren transformeren uw interieur en voegen een warme, natuurlijke uitstraling toe. Elk project wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail uitgevoerd, zodat u kunt rekenen op een perfect resultaat.