Welkom bij Floorstyling

Ervaren in Visgraad vloeren in de regio van Oosterwolde

Op zoek naar vloer installatie voor uw ruimte of bedrijf? Bij floorstyling in drachten hebben wij een uittgebreide collectie eiken houten vloeren geschikt voor vloerverwarming van topkwaliteit. 

Onze Visgraad vloeren “zijn niet alleen stijlvol,” maar ook betaalbaar.

Op zoek naar vloer installatie in Oosterwolde?
Ervaar de beste en service van ons!

Maak snel een afspraak of vraag een offerte aan!

Hier kunt u foto’s en extra informatie toevoegen. Dit geeft ons meer duidelijkheid om een betere prijsindicatie te geven.

Over ons

Floorstyling is uw partner voor Visgraad vloeren. Met jarenlange ervaring en een passie voor vakmanschap, leveren wij Visgraad vloeren die past bij elk woning. Floorstyling staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

In onze showroom hebben wij een uittgebreide collectie Visgraad vloeren. Deze kunnen wij leveren bij jou in de buurt.

Kom langs in onze showroom in Drachten om onze collectie te bekijken en inspiratie op te doen. Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur.

Kom langs in onze showroom

Visgraad vloeren Installeren: Een korte gids

Het installeren van Visgraad vloeren is een mooie toevoeging aan uw huis, waarbij een warme en natuurlijke uitstraling wordt gecreëerd. Het proces begint met een goede voorbereiding van de ondervloer. Deze moet schoon, droog en vlak zijn om een stabiele basis te bieden.

Stap 1: Voorbereiding van een Visgraad vloeren Meet uw woning nauwkeurig op om de benodigde hoeveelheid materiaal te bepalen. Laat het hout acclimatiseren in de ruimte waar het geïnstalleerd wordt, ongeveer 24 uur voor de installatie.

Stap 2: Installatie Begin met het leggen van een onderlaag voor extra isolatie en geluiddemping. Leg de eerste rij planken langs de langste muur, met een kleine uitzettingsvoeg van ongeveer 10-15 mm. Gebruik afstandhouders om deze ruimte te behouden. Zorg ervoor dat de planken goed op hun plaats klikken of vastgenageld worden.

Stap 3: Afsluiten Zaag de laatste rij planken op maat en installeer ze met dezelfde uitzettingsvoeg. Verwijder de afstandhouders en plaats de plinten om de ruimte langs de muren af te dekken.

Stap 4: Afwerking van je Visgraad vloeren Reinig de vloer grondig en breng indien nodig een beschermende afwerking aan, zoals lak of olie. Dit verlengt de levensduur van de vloer en verbetert de uitstraling.

Met deze stappen kunt u zelf Visgraad vloeren vloer installeren, of u kunt ervoor kiezen een professional in te schakelen voor een perfect resultaat. Visgraad vloeren voegen niet alleen esthetische waarde toe aan uw huis, maar zijn ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Onze kleuren Eikenhouten vloeren Bekijk alle kleuren en kleuropties die we bieden. Bent u op zoek naar een unieke kleur…

Onze projecten Hier vindt u voorbeelden van onze projecten, gereed en in uitvoering. Weet u al wat u wil, we…

Renovatie Uw vloer laten repareren of uw vloer in zijn geheel opnieuw laten schuren? Het schuren van een vloer is…

Vloerverwarming Wilt u uw houten vloer combineren met vloerverwarming? Dat kan dankzij Multiplank! Deze bestaat uit toplagen op een berken…

Wij produceren ook elke kleur op maat!

Onze standaardkleuren

Projecten

Bij Floorstyling zijn we trots op onze diverse succesvolle projecten. Van particuliere woningen tot commerciële ruimtes, wij leveren maatwerk voor elke vloerbehoefte. Onze eikenhouten vloeren transformeren uw interieur en voegen een warme, natuurlijke uitstraling toe. Elk project wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail uitgevoerd, zodat u kunt rekenen op een perfect resultaat.